AFCAT 2016 : English Spelling Correction Quiz

Leave a Comment
Hello readers, In this article AFCAT 2016 : English Quiz for Spelling correction. we have given various practise questions for written exams. Candidates are requested to go through the questions below. For any questions in mind feel free to ask below in comments.

AFCAT 2016 : English Spelling Correction Quiz 


AFCAT 2016 : English Spelling Correction Quiz


1.Which one of the following word is correctly spelt?
A) Commettee
B) Committe
C) Comittee
D) Committee

2.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Coruppt
B) Curropt
C) Corrupt
D) Currupt

3.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Acurrate
B) Accurate
C) Acurate
D) Accuratte


4.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Forecast
B) Forcaust
C) Forcast
D) Forecaste

5.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Puerille
B) Puerrile
C) Puerile
D) Purrile

6.Which one of the following word is correctly spelt?
A) Benefeted
B) Benifited
C) Benefitted
D) Benifitted
7.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Entirty
B) Gratious
C) Discern
D) Contestent

8.Which one of the following word is correctly spelt?

A) Fullfil
B) Ill will
C) Fabbulous
D) Usefull

9.Which one of the following word is correctly spelt?

A) installasion
B) installatio
C) instalation
D) insttalation

10.Which one of the following is correctly spelt?

A) Fascination
B) Fascenation
C) Facination
D) Fasination

ANSWERS:
1 - (D)
2 - (C)
3 - (B)
4 - (A)
5 - (C)
6 - (C)
7 - (C)
8 - (B)
9 - (B)
10- (A)

For more - Click Here

Hope you liked our article for AFCAT 2016: English Spelling Correction for written exams questions and answers. Practice with such questions we will be updating daily with different sections practice questions. Any queries ask below in comments.


No comments:

Post a Comment

.

.

Get latest updates

 

Proud to be an Indian

We are on Facebook