AFCAT 2015 : English Antonyms Quiz

Leave a Comment
Hello readers, In this article AFCAT 2015 : English Quiz we have given various practise questions for written exams. Candidates are requested to go through the questions below. For any questions in mind feel free to ask below in comments.

AFCAT 2015

AFCAT 2015 : English Antonyms Quiz

1. INDISCREET

A.  Reliable
B.  Honest
C. Prudent
D. Stupid

2. FAMILIAR

A.  Unpleasant
B.  Dangerous
C. Friendly
D. Strange

3. TANGIBLE

A.  Ethereal
B.  Concrete
C. Actual
D. Solid

4. LOVE

A.  Villainy
B.  Hatred
C. Compulsion
D. Force

5. FAMOUS

A.  Disgraced
B.  Unknown
C. Evil
D. Popular

6. ABSOLUTE

A.  Deficient
B.  Faulty
C. Limited
D. Scarce

7. FRUGAL

A.  Copious
B.  Extravagant
C. Generous
D. Ostentatious

8. INSIPID

A.  Tasty
B.  Stupid
C. Discreet
D. Feast

9. ABLE

A.  Disable
B.  Inable
C. Unable
D. Misable

10. HOSTILITY

A.  Courtesy
B.  Hospitality
C. Relationship
D. Friendliness

ANSWERS:

1. C
2. D
3. A
4. B
5. B
6. C
7. B
8. A
9. C
10.D

Hope you liked our article for AFCAT 2015: English Quiz written exams questions and answers. Practise with such questions we will be updating daily with different sections practice questions. Any querries ask below in comments


No comments:

Post a Comment

.

.

Get latest updates

 

Proud to be an Indian

We are on Facebook